Home

IX torneig

El dia 19 d’abril va tenir lloc la novena edició del torneig d’handbol juvenil de Palafrugell. En aquesta ocasió han pres part la Selecció Catalana juvenil de primer any, el FC Barcelona, el CH Sant Esteve de Palautordera, el H Bordils, l’UE Sarrià i els amfitrions el CH Garbí de Palafrugell.

El torneig va emparellar els equips en dos grups: el grup A enfrontar a la Selecció, el H Bordils i l’UE Sarrià i en el grup B El FC Barcelona, el CH Sant Esteve de Palautordera i el CH Garbí de Palafrugell.

Els resultats de la lligueta van ser els següents:

Grup A
H Bordils – UE Sarrià: 18-12
Selecció Catalana Juvenil – H Bordils: 29-17
Selecció Catalana Juvenil – UE Sarrià: 35-15
Grup B:
CH Garbí de Palafrugell – H Sant Esteve Palautordera: 20-27
FC Barcelona – CH Garbí de Palafrugell: 35-15
FC Barcelona – H Sant Esteve Palautordera: 29-17
A continuació van tenir lloc els partits per a la classificació del llocs:

Pel 5è i 6è:
CH Garbí de Palafrugell – UE Sarrià: 23-27
Pel 3r i 4t:
CH Sant Esteve de Palautordera- H Bordils: 28-19
En la final:
FC Barcelona – Selecció Catalana Juvenil: 33-25

Classificació final:

  1. FC Barcelona
  2. Selecció Catalana juvenil
  3. CH Sant Esteve de Palautordera
  4. H Bordils
  5. UE Sarrià
  6. CH Garbí

Millor jugador del torneig: Jordi Deumal (CH Sant Esteve de Palautordera)
Millor porter del torneig: Gerard Forns (Selecció Catalana)

Crònica de la final:
El FC Barcelona es va adjudicar la novena edició del Torneig d’handbol juvenil de Palafrugell en un vibrant partit contra la Selecció Catalana juvenil (de 1r any) amb un enganyós resultat final de 33-25 ja que no ha estat fins a la fase final de la segon part que els barcelonins van imposar el seu ritme de joc i van aconseguir la diferència final.

La primera part va estar caracteritzada per una igualtat en el marcador, tot i que la Selecció va ser objecte d’exclusions constants que no li van permetre desenvolupar el joc que havia posat sobre la pista en els partits anteriors i, amb una porteria molt segura, va arribar al descans amb un marcador igualat.

Ja al començament de la segona part el FC Barcelona va començar a marcar el seu ritme i, amb un atac efectiu i una defensa molt dura, va establir el resultat final en els 33-25.

Per votació del 6 entrenadors dels equips participants van ser escollit com a millor jugador del torneig, en Jordi Deumal del CH Sant Esteve de Palautordera i com a millor porter, en Gerard Forns, porter de la Selecció Catalana.

L’acte de lliurament dels trofeus va anar a càrrec de el senyor Sergi Sabrià (Alcalde de l’Ajuntament de Palafrugell), la senyora Sònia Gràcia (FCH), el senyor Lluís Mitjà (regidor d’esports de l’Ajuntament de Palafrugell) i senyor Pere Juscafresa.

Anuncis